Web | Shop Llestes!!!!

CAT. Per fi ha arribat el dia!!!! Ja tinc la Web i la Shop creades. És genial poder compartir amb tothom totes les coses que he après aquests darrers anys. Sí sí … anys … una mica més i acaben la Sagrada Família abans que jo la meva web jejejeje. Però és el que té fer-se un mateix les coses quan no ets expert en el tema jejeje.

Des del primer moment que se´m va passar pel cap tenir la meva pròpia web per poder compartir amb la resta del món els meus coneixements i aventures dins el món de les manualitats … i crear una Shop on poder vendre els meus productes …. tenia clar que ho volia fer jo mateixa. I puc assegurar que ha estat un procés llarg, difícil i complicat … però a la vegada satisfactori i ple de moments que m´han fet créixer com a persona. Per no parlar de tot el que he après dins aquest món digital. La Web l´he dissenyat aprenent mooooltes coses (paraules noves, estratègies, fotografia, Marketing. informàtica, dibuix, branding ….) i coneixent molta gent amb la que he après molt més del que hagués pogut imaginar i puc assegurar que ha estat una de les experiències més gratificants de la meva vida. I la Shop l´he creada dins la plataforma d´artesans i productes Handmade Etsy a qui estic molt agraïda per donar-me la oportunitat de tenir la meva pròpia botiga online.

Espero que això sigui el principi d´una gran aventura.

Benvinguts a un món ple de manualitats | Benvinguts a una nova manera de passar-s´ho bé | Benvinguts a Little Brangolina.

CAT. Por fin ha llegado el día !!!! Ya tengo la Web y la Shop creadas. Es genial poder compartir con todos todos las cosas que he aprendido estos últimos años. Sí sí … años … un poco más y terminan la Sagrada Familia antes que yo mi web jejejeje. Pero es lo que tiene hacerse uno mismo las cosas cuando no eres experto en el tema jejeje.

Desde el primer momento en que se me pasó por la cabeza tener mi propia web para poder compartir con el resto del mundo mis conocimientos y aventuras en el mundo de las manualidades … y crear una Shop donde poder vender mis productos. … tenía claro que lo quería hacer yo misma. Y puedo asegurar que ha sido un proceso largo, difícil y complicado … pero a la vez satisfactorio y lleno de momentos que me han hecho crecer como persona. Por no hablar de todo lo que he aprendido en este mundo digital. La Web la he diseñado aprendiendo muuuuchas cosas (palabras nuevas, estrategias, fotografía, Marketing, Informática, dibujo, Branding ….) y conociendo mucha gente con la que he aprendido mucho más de lo que hubiera podido imaginar y puedo asegurar que ha sido una de las experiencias más gratificantes de mi vida. Y la Shop la he creada dentro de la plataforma de artesanos y productos Handmade Etsy a quien estoy muy agradecida por darme la oportunidad de tener mi propia tienda online.

Espero que esto sea el principio de una gran aventura.

Bienvenidos a un mundo lleno de manualidades | Bienvenidos a una nueva manera de pasárselo bien | Bienvenidos a Little Brangolina.