Un any després.

CAT. Mentre escrivia el títol d´aquesta entrada no em podia creure que ja ha passat un any des de la posada en marxa de la web. Un any intens en el que he passat més temps a la botiga online i les xarxes socials que per aquí. Però com ja he dit moltes vegades … no es pot estar a missa i repicant campanes jejeje. Un any en el que ja soc autònoma, he creat la web, la botiga online, un perfil molt maco a les xarxes socials i he fet el meu primer market amb un munt de noies emprenedores genials amb les que vaig compartir dos dies meravellosos de novembre al Garden de Tiana.

I tot això sense deixar d´estudiar coses noves, aprendre dels que en saben més i sobretot … crear crear i crear.

Després d´un any he creat nous productes que he anat afegint poc a poc a la botiga online, he fet amistat amb altres emprenedores i he tingut nous/ noves clients/es que han confiat des del principi en el meu projecte i que mimo sempre que puc … o sigui sempre jejeje, i he pogut observar que hi ha molta gent que sap què hi ha darrera d´un/a emprenedor/a i n´hi ha d´altres … que no.

Els emprenedors no som grans empreses. No comprem al major ni tenim molta mà d´obra per poder fer gran quantitat de productes. Tampoc tenim un pressupost elevat cada mes per comprar el material a preu molt baix i en gran quantitat, la qual cosa repercuteix a l´hora de posar preu al nostre producte, preu que intentem ajustar el màxim possible per no perdre diners i treballar per res.

Els emprenedors que som artesans gaudim d´allò que fem amb les mans … és la nostra passió, la nostra vida i ens llevem cada dia amb nous projectes i idees que volten pel cap i ens omplen d´energia. Però també hem de comprar el material, organitzar-lo, preparar-lo, fer els productes, fer les fotos, penjar-les a la shop i a les xarxes socials, calcular el preu, fer la descripció, buscar un bon packaging, preparar-lo per enviar i anar a Correus per enviar-li al client. I tot això amb un preu moooooolt ajustat, pagant autònoms, impostos etc etc.

La veritat és que no sé on estaré d´aquí un any. Espero estar escrivint una altra entrada com aquesta perquè això voldrà dir que continuo per aquí, però puc assegurar que aquest darrer any no el canvio per res del món. Gràcies a tots els qui em seguiu recolzant.

CAST. Mientras escribía el título de esta entrada no podía creer que ya ha pasado un año desde la puesta en marcha de la web. Un año intenso en el que he pasado más tiempo en la tienda online y las redes sociales que por aquí. Pero como ya he dicho muchas veces… no se puede estar en misa y repicando campanas jejeje. Un año en el que ya soy autónoma, he creado la web, la tienda online, un perfil muy bonito en las redes sociales y he hecho mi primer market con un montón de chicas emprendedoras geniales con las que compartí dos días maravillosos de noviembre en el Garden de Tiana.

 Y todo esto sin dejar de estudiar cosas nuevas, aprender de los que saben más y sobre todo… crear crear y crear.

Después de un año he creado nuevos productos que he ido añadiendo poco a poco a la tienda online, he hecho amistad con otras emprendedoras y he tenido nuevos/ nuevas clientes/as que han confiado desde el principio en mi proyecto y que mimo siempre que puedo … o sea siempre jejeje, y he podido observar que hay mucha gente que sabe lo que hay detrás de un/a emprendedor/ay hay otras … que no.

Los emprendedores no somos grandes empresas. No compramos al mayor ni tenemos mucha mano de obra para poder realizarfabricar gran cantidad de productos. Tampoco tenemos un presupuesto elevado cada mes para comprar el material a precio muy bajo y en gran cantidad, lo que repercute a la hora de poner precio a nuestro producto, precio que intentamos ajustar lo máximo posible para no perder dinero y trabajar por nada.

La verdad es que no sé dónde estaré dentro de un año. Espero estar escribiendo otra entrada como ésta porque eso querrá decir que sigo por aquí, pero puedo asegurar que este último año no lo cambio por nada del mundo. Gracias a todos lo que me seguís apoyando.