Pròximament ...

Taller - "Scrap per a principiants: Tècniques bàsiques i primeres creacions"

taller

Benvingut/da a aquest Taller d’Scrap per a Principiants.

Coneixes l’Scrapbooking però no saps exactament com funciona?  Vols començar a crear i no saps com? Ja tens tot el material però et falta algú que t´ajudi per començar a fer les primeres creacions? Si t’has fet alguna d’aquestes preguntes estàs de sort.

Hola, em dic Núria, sóc dissenyadora de manualitats i emprenedora des de l´any 2016. He creat aquest Taller per fer arribar el meravellós món de l´Scrap a totes aquelles persones que no saben què és o que sí que el coneixen però no saben per on començar. 

He dissenyat un mètode per començar aquesta aventura junts/es. Et guiaré per aquest món de manualitats i et resoldré tots els dubtes que et puguin sorgir. 

T´ensenyaré detalladament tot el material que necessitaràs per començar a crear, el bàsic i més avançat. Coneixeràs i aprendràs a utilitzar nous estris i màquines per fer més fàcil algunes tècniques per treballar amb paper i colors. I el millor de tot …  faràs les teves primeres creacions.

Consell: abans de fer aquest Taller et recomano fer la Masterclass “Scrap per a Principiants: Introducció + Material” (gratuïta) per conèixer millor el material bàsic per començar.

I perquè sigui un Taller més dinàmic i divertit … anirà acompanyat de Descarregables i Atenció personalitzada a través de Whatsapp per sempre.

Durada del curs: (No disponible actualment) 

Preu: ….. euros. (No disponible actualment) 

📚AQUEST TALLER INCLOU:

🟠 Temari: (No disponible actualment) 
🟣 Descarregable: (No disponible actualment) 
🟢 Necessari: (No disponible actualment) 

Si estàs interessat/da i vols començar aquesta aventura no t´ho pensis més i anima´t.

Núria
Little Brangolina

Pròximamente ...

Taller - "Scrap para principiantes: Técnicas básicas y primeras creaciones"

taller

Bienvenido/a este Taller de Scrap para Principiantes.

¿Conoces el Scrapbooking pero no sabes exactamente cómo funciona? ¿Quieres empezar a crear y no sabes cómo? ¿Tienes todo el material pero te falta alguien que te ayude para empezar a hacer las primeras creaciones? Si te has hecho alguna de estas preguntas estás de suerte.

Hola, mi nombre es Núria, soy diseñadora de manualidades y emprendedora desde el año 2016. He creado este Taller para hacer llegar el maravilloso mundo del Scrap a todas aquellas personas que no saben qué es o que sí lo conocen pero no saben por dónde empezar.

He diseñado un método para empezar esta aventura juntos / as. Te guiaré por este mundo de manualidades y te resolveré todas las dudas que te puedan surgir.

Te enseñaré detalladamente todo el material que necesitarás para empezar a crear, el básico y más avanzado. Conocerás y aprenderás a utilizar nuevos utensilios y máquinas para hacer más fácil algunas técnicas para trabajar con papel y colores. Y lo mejor de todo … harás tus primeras creaciones.

Consejo: antes de hacer este Taller te recomiendo hacer la Masterclass “Scrap para Principiantes: Introducción + Material” (gratuita) para conocer mejor el material básico para empezar.

Y para que sea un Taller más dinámico y divertido … irá acompañado de Descargables y Atención personalizada a través de Whatsapp para siempre.

Duración del curso: (No disponible actualmente)

Precio: ….. euros. (No disponible actualmente)

📚 ESTE TALLER INCLUYE:

🟠 Temario: (No disponible actualmente)
🟣 Descargable: (No disponible actualmente)
🟢 Necesario: (No disponible actualmente)

Si estás interesado/a y quieres empezar esta aventura no lo pienses más y anímate.

 

Núria
Little Brangolina