Què és un Layout?

CAT. Avui us ensenyo una nova tècnica d´Scrap:  “El Layout”.
 
Consisteix en folrar i decorar un cartró o chipboard amb paper d´Scrap, cartolina i un munt de complements afegint-li una o més fotos del tamany que volgueu i el decoreu amb el que més us agradi.

El què m´agrada més dels Layouts és que podeu fer-ho amb una foto i poc més o amb vàries fotos i omplir-ho amb un munt de cosetes i queda igual de xulo.
I com sempre dic… a fer volar la imaginació.
 
Aquest Layout medeix 22cm x 22cm (per la mida del packaging de Little Brangolina) i n´estic dissenyant de diversos models perquè cadascú se´l faci i decori ell mateix. La idea és deixar-vos tot el material dins la caixa, tallat, encunyat i a punt per enganxar per tenir-ho a punt per fer servir.
 
Xulo oi?  Més endavant prepararé uns igual però per les caixes petites.
 
 

CAST. Hoy os enseño una nueva técnica d’Scrapbooking: “El Layout”.

Consiste en forrar y decorar un cartón o chipboard con papel de Scrap, cartulina y un montón de complementos añadiendo una o más fotos del tamaño que queráis.

Lo que me gusta más de los Layouts es que podéis hacerlo con una foto y poco más o con varias fotos y llenarlo con un montón de cositas. Queda igual de chulo.
Y como siempre digo … a hacer volar la imaginación.

Este Layout mide 22cm x 22cm (por el tamaño del packaging de Little Brangolina) y estoy diseñando de varios modelos para que cada uno lo haga y decore él mismo. La idea es dejar todo el material en la caja cortado, troquelado y listo para pegar para tenerlo listo para usar.

Chulo verdad? Más adelante prepararé unos igual pero para las cajas pequeñas.