Projecte Little

Saps què és un Bullet Journal?

Ets dels qui li agrada anotar-ho tot?

O ets dels qui no poden viure sense una agenda?

T´agrada dibuixar? O potser escriure una poesia i després acompanyar-la d´una il.lustració?

Tens un munt de receptes de cuina sense passar-les a net? O potser ets dels qui tenen post-its o paperets per tots els racons de la casa?

I a sobre t´agrada el material de papereria, dibuixar, retallar, enganxar, foradar i crear?

TU ETS LITTLE

I ENCARA NO HO SAPS !!!!

bit

El Projecte de Little Brangolina és un nou concepte de veure les manualitats. És un projecte on grans i petits podreu adquirir coneixements i productes per crear el vostre món màgic. A través de la vostra imaginació i dels recursos que ofereixo podreu crear el vostre propi espai i sempre al vostre ritme.

L´objectiu d´aquest projecte és aportar coneixements d´una forma totalment personalitzada per crear el vostre espai de manualitats. 

Amb Little Brangolina aconseguireu crear el vostre món i el vostre espai relacionats amb les manualitats. Aprendreu també a diferenciar materials, conceptes i tècniques noves o perfeccionar les que ja coneixíeu però no us havíeu atrevit a fer. 

Disposeu de productes físics i recursos online que podreu utilitzar tantes vegades com volgueu i disposant del meu acompanyament quan ho creieu necessari.

No necessitareu cap coneixement previ. Només un Quadern Little, els seus Complements o qualsevol cosa que tingueu per casa i que creieu que us aniran perfecte per crear la vostra pròpia aventura.

Un cop comenceu aquest viatge …. ja sereu Little … i això voldrà dir que no hi haurà res que us aturi a l´hora de crear.

Benvinguts a un món ple de manualitats.

Benvinguts a una nova manera de passar-s´ho bé.

Benvinguts a Little Brangolina.