Tots els productes Little estan creats i preparats perquè els puguis utilizar, muntar o enganxar en el mateix moment que arriba a les teves mans i puguis acabar de decorar-ho tu mateix fent volar la imaginació.

Quaderns Little

Si ha arribat un Quadern Little a les teves mans és que algú t’estima molt o que tens molt bon gust i t’encanta crear. El funcionament del Quadern Little és molt senzill : es tracta de que cadascú el decori a la seva manera i el faci servir pel que vulgui. Està dissenyat amb fulls amb puntets perquè el puguis utilizar com un Bullet Journal … és a dir … tu decideixes què, on i com ho poses. Per exemple: pots dibuixar el calendari del mes de Gener i a la pàgina següent hi pots posar la fotografia d’un aniversari amb una breu explicació. Més endavant una recepta de cuina amb la imatge corresponent i perquè no … seguida d’una poesia que va escriure l’avi. Aleshores dibuixes el mes de Febrer i a la pàgina del darrera un recull de frases que t’inspiren … tot acompanyat dels complements Little i sobretot de la teva imaginació.

Els pots utilitzar d’agenda, de bloc de dibuix, de diari, de llibreta, de receptari, de quadern d’aventures, quadern d’estiu, etc.

Té un format adequat per poder crear el teu espai màgic. 

Està format per:
* Portada i contraportada (21cm x 15 cm) (21cm x 16,5cm anelles incloses)
* Anelles de color negres separades en dos peces de 6 unitats cada una.
* Paper d´Scrap decorat.
* Cartolina a joc amb el paper escollit.
* Washi-tape Little Brangolina.
* 2 butxaques interiors.
* Full de presentació Little Brangolina en paper vegetal (es pot posar i treure).
* Punt de llibre (es pot posar i treure).
* 2 fulls interiors del mateix color que l´agenda (un davant i l´altre darrera).
* 60 fulls amb el logo Little Brangolina i puntets que van genial per crear el disseny perfecte.

Complements Little

Tots els complements Little estan fets a mà i presentats dins unes bossetes molt pràctiques amb l’obertura a la part inferior per poder-les obrir i tancar utilizant-les com a emmagatzematge.

N’hi ha alguns que porten enganxina darrera, uns altres un cordonet per decorar o penjar i d’altres estan a punt per pintar.

L’objectiu és que cadascú els utilitzi com vulgui i pel què vulgui. És a dir… no hi ha normes, no hi ha regles … simplement es poden utilitzar sols o combinats. I es poden decorar o utilitzar de diferents maneres.

I si en voleu d’un mateix model o color us els preparo amb molt de gust.

Kit Little

El Kit Little és la combinació perfecta per gaudir vosaltres mateixos o per regalar. Si us agraden els productes Little i voleu començar el més aviat possible aquesta gran aventura aquest és el vostre Kit. Inclou el Quadern Little que més us agradi i 6 Complements Little que vosaltres escolliu.

Va presentat en un Packaging molt xulo format per una caixa de color Kraft amb una gometa elàstica per tancar-la , palla a l´interior i un tríptic explicatiu.