Material online

CAT.  A part dels Quaderns Little i els seus Complements, en aquesta web de Little Brangolina també hi trobareu un munt de recursos i material online per poder-los fer servir quan vulgueu i des d´on vulgueu. Estan dissenyats per poder-los utilitzar al moment o quan us vagi bé i són adequats per a totes les edats. Tot el que trobareu en aquesta web ha estat dissenyat per a principiants i no tan principiants jejeje així que el nivell s´adapta a tothom.

En podeu trobar de diferents tipus i en diferents formats: Vídeo Tutorials, Masterclass, Tallers, Podcast, Descarregables i Plantilles que vaig afegint poc a poc.

CAST.  A parte de los Quaderns Little y sus Complementos, en esta web de Little Brangolina también hay un montón de recursos y material online para poderlos utilizar cuando quieras y desde donde quieras. Están diseñados para poderlos utilizar en el momento o cuando te vaya bien y son adecuados para todas las edades. Todo lo que encontrarás en esta web ha sido diseñado para principiantes y no tan principiantes jejeje así que el nivel se adapta a todos.

Se puede encontrar de diferentes tipos y en diferentes formatos: Vídeo Tutoriales, Masterclass, Talleres, Podcast, Descargables y Plantillas que voy añadiendo poco a poco.