Pròximament ...

Masterclass - " Scrap per a Principiants: Introducció + Material "

Benvingut/da a aquesta Masterclass d’Scrap per a Principiants.

Has sentit parlar de l’Scrapbooking però no saps què és? S’ha creuat en el teu camí i ha estat amor a primera vista? Vols començar a crear i no saps com? Si t’has fet alguna d’aquestes preguntes estàs de sort.

Hola, em dic Núria, sóc dissenyadora de manualitats i emprenedora des de 2016. He creat aquesta Masterclass per fer arribar el meravellós món de l´Scrap a totes aquelles persones que no saben què és o que sí que el coneixen però no saben per on començar. 

He dissenyat un mètode per començar aquesta aventura junts. Et guiaré per aquest món de manualitats i et resoldré tots els dubtes que et puguin sorgir. 

T´ensenyaré detalladament tot el material que has de tenir preparat per començar a crear. Compararem models d’eines, preus dels materials i t’ensenyaré a estalviar comprant només el que realment necessites. I fins i tot et donaré idees de com tenir-ho endreçat i a mà.

I perquè sigui una Masterclass més dinàmica i divertida … anirà acompanyada de Descarregables i Atenció personalitzada a través de Whatsapp durant un mes el qual començarà a comptar el dia següent de rebre la Benvinguda per mail.

Durada de la Masterclass: no disponible actualment.

Preu: Gratuïta.

📚AQUESTA MASTERCLASS INCLOU:

🟠 Temari: Definició d´Scrapbooking + Conèixer el material bàsic per començar en aquest món de manualitats.
🟣 Descarregable: Dossier Masterclass (Temari + Definició Scrapbooking + Llistat del Material).
🟢 Necessari: Mail i Whatsapp per rebre el material de la Masterclass + Preguntar dubtes.

Si estàs interessat/da i vols començar aquesta aventura no t´ho pensis més i anima´t.

Núria
Little Brangolina

Pròximamente ...

Masterclass - " Scrap para Principiantes: Introducción + Material "

Bienvenido/a a esta Masterclass de Scrap para Principiantes.

¿Has oído hablar del Scrapbooking pero no sabes qué es? ¿Se ha cruzado en tu camino y ha sido amor a primera vista? ¿Quieres empezar a crear y no sabes cómo? Si te has hecho alguna de estas preguntas estás de suerte.

Hola, mi nombre es Núria, soy diseñadora de manualidades y emprendedora desde 2016. He creado esta Masterclass para hacer llegar el maravilloso mundo de l’Scrap a todas aquellas personas que no saben qué es o que sí lo conocen pero no saben por dónde empezar.

He diseñado un método para empezar esta aventura juntos. Te guiaré por este mundo de manualidades y te resolveré todas las dudas que te puedan surgir.

Te enseñaré detalladamente todo el material que tienes que tener preparado para empezar a crear. Compararemos modelos de herramientas, precios de los materiales y te enseñaré a ahorrar comprando solo lo que realmente necesitas. E incluso te daré ideas de cómo tenerlo ordenado y a mano.

Y para que sea ser una Masterclass más dinámica y divertida … irá acompañada de Descargables y Atención personalizada a través de Whatsapp durante un mes el cual empezará a contar el día siguiente de recibir la Bienvenida por mail.

Duración de la Masterclass: No disponible actualmente.

Precio: Gratuita.

📚 ESTA MASTERCLASS INCLUYE:

🟠 Temario: Definición d’Scrapbooking + Conocer el material básico para empezar en este mundo de manualidades.
🟣 Descargable: Dossier Masterclass (Temario + Definición Scrapbooking + Listado del Material).
🟢 Necesario: Mail y Whatsapp para recibir el material de la Masterclass + Preguntar dudas.

Si estás interesado/a y quieres empezar esta aventura no lo pienses más y anímate.

Núria
Little Brangolina