Comença la teva aventura

CAT. Si ha arribat un Quadern Little a les teves mans és que algú t´estima molt o que tens molt bon gust i t´encanta crear.

El funcionament del Quadern Little és molt senzill : es tracta de que cadascú el decori a la seva manera i el faci servir pel que vulgui. Està dissenyat amb 60 fulls amb puntets perquè el puguis utilizar com un Bullet Journal … és a dir … tu decideixes què, on i com ho faràs.

 

 I què és un Bullet Journal?

És un mètode d´organització que cadascú utilitza pel que vol.

I només es necessita una cosa: un quadern.

 

El pots utilitzar com a llibreta, diari, bloc de dibuix, agenda, quadern de vacances, receptari etc. 

Per exemple: pots dibuixar el calendari del mes de Gener i a la pàgina següent hi pots posar la fotografia d´un aniversari amb una breu explicació. Més endavant una recepta de cuina amb la imatge corresponent i perquè no … seguida d´una poesia que va escriure l´avi. Aleshores dibuixes el mes de Febrer i a la pàgina del darrera un recull de frases que t´inspiren …  tot acompanyat dels complements que tinguis per casa i sobretot de la teva imaginació.

I el pots decorar també amb els Complements Little que vaig creant. Aquests Complements estan pensats i preparats perquè cadascú els decori, enganxi o faci servir pel què vulgui. Jo t´els deixo a punt perquè facis volar la teva imaginació. Xulo oi? 

Estàs preparat/da?

Anima´t …. i ….. Comença la teva Aventura !!!

 

CAST. Si ha llegado un Quadern Little a tus manos es que alguien te quiere mucho o que tienes muy buen gusto y te encanta crear.

El funcionamiento del Quadern Little es muy sencillo: se trata de que cada uno lo decore a su manera y lo use para lo que quiera. Está diseñado con 60 hojas con puntitos para que lo puedas utilizar como un Bullet Journal … es decir … tú decides qué, dónde y cómo lo harás.

 

 I qué es un Bullet Journal?

Es un método de organización que cada uno utiliza para lo que quiere.

I solo se necessita una cosa: un cuaderno.

 

Lo puedes utilizar como libreta, diario, bloc de dibujo, agenda, cuaderno de vacaciones, recetario etc.

Por ejemplo: puedes dibujar el calendario del mes de Enero y en la página siguiente puedes poner la fotografía de un cumpleaños con una breve explicación. Más adelante una receta de cocina con la imagen correspondiente y por que no … seguida de una poesía que escribió el abuelo. Entonces dibujas el mes de Febrero y en la página de detrás una recopilación de frases que te inspiran … todo acompañado de los complementos que tengas por casa y sobre todo de tu imaginación.

Y lo puedes decorar también con los Complementos Little que voy creando. Estos Complementos están pensados ​​y preparados porque cada uno los decore, enganche o use para lo que quiera. Yo te los dejo a punto para que hagas volar tu imaginación. Chulo verdad?

Estás preparado / a?

Anímate …. y ….. Comienza tu Aventura !!!