Avís legal

 AVÍS LEGAL

Identificació i Titularitat

En compliment de l’article 10 de la Llei 34 / 2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, el Titular exposa les seves dades identificatives:

  • Titular: Núria Brangolina.
  • NIF: 43.694.716-Y
  • Domicili: Badalona (Barcelona).
  • Correu electrònic: littlebrangolina@gmail.com
  • Lloc web: www.littlebrangolina.com

Finalitat

La finalitat del lloc web www.littlebrangolina.com és compartir coneixements, recursos i experiències relacionades amb les manualitats amb tots aquells usuaris que naveguin per la pàgina.

Condicions d’Ús

La utilització del lloc web li atorga la condició d’Usuari, i implica l’acceptació completa de totes les clàusules i condicions d’ús incloses en les pàgines:

• Avís Legal

• Política de Privacitat

• Política de Cookies

Si no estigués conforme amb totes i cadascuna d’aquestes clàusules i condicions abstingui’s d’utilitzar aquest lloc web.

L’accés a aquest lloc web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb el Titular.

A través d’aquest lloc web, el Titular li facilita l’accés i la utilització de diversos continguts que el Titular o els seus col·laboradors han publicat per mitjà d’Internet o la plataforma d’intranet.

A aquest efecte, vostè està obligat i compromès a NO utilitzar qualsevol dels continguts del lloc web amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits en aquest Avís Legal o per la legislació vigent, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propis o contractats pel Titular, d’altres usuaris o de qualsevol usuari d’Internet.

En qualsevol moment podem modificar la presentació i configuració del nostre web i els serveis i continguts prestats, tot això unilateralment i sense avís previ.

Enllaços a altres llocs web

El Titular pot proporcionar-los accés a llocs web de tercers mitjançant enllaços amb la finalitat exclusiva d’informar sobre l’existència d’altres fonts d’informació en Internet en les quals podrà ampliar les dades ofertes en el lloc web.

Aquests enllaços a altres llocs web no suposen en cap cas un suggeriment o recomanació perquè vostè visiti les pàgines web de destinació, que estan fora del control del Titular, per la qual cosa Titular no és responsable del contingut dels llocs web vinculats ni del resultat que obtingui en seguir els enllaços.

Així mateix, el Titular no respon dels links o enllaços situats en els llocs web vinculats als quals li proporciona accés.

L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre Titular i el propietari del lloc en el qual s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part del Titular dels seus continguts o serveis.

Comentaris

El Titular es reserva el dret de retirar tots aquells comentaris que vulnerin la legislació vigent, lesius dels drets o interessos de tercers, o que, al seu judici, no resultin adequats per a la seva publicació.

El Titular no serà responsable de les opinions abocades pels usuaris a través del sistema de comentaris, xarxes socials o altres eines de participació, conforme a el que es preveu en la normativa d’aplicació.

Mesures de seguretat

Totes les teves dades personals es guarden en servidors situats dins de la Unió Europea i baix mesures de seguretat específiques que pretenen evitar l’accés no autoritzat o la fugida d’informació.

Les dades personals que faciliti al Titular poden ser emmagatzemats en bases de dades automatitzades o no, la titularitat de les quals correspon en exclusiva al Titular, que assumeix totes les mesures en matèria tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d’acord amb el que s’estableix en la normativa vigent en protecció de dades.

No obstant això, deu ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics en Internet no són enterament fiables i que, per tant el Titular no pot garantir la inexistència de virus, atacs o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos encara que el Titular posa tots els mitjans necessaris i presa les mesures de seguretat oportunes per a evitar la presència d’aquests elements nocius.

Dades personals

Vostè pot consultar tota la informació relativa al tractament de dades personals que recull el Titular en la pàgina de la Política de Privacitat.

AVÍS DE COPYRIGHT

Little Brangolina té tots els drets de propietat industrial i intel·lectual d´aquesta web, de manera que podrà exercitar totes les accions civils o penals que li corresponguin en cas d’infracció d’aquests drets per part de l’usuari que visiti la web.

Els usuaris de Little Brangolina només podran fer-ne un ús personal dels continguts que hi trobaran. Queda totalment prohibit, l’ús del material del que disposa la web amb fins comercials o il·lícits.

No es podran realitzar actes de reproducció, modificació, distribució o comunicació pública del lloc web sense el previ consentiment per escrit de Little Brangolina.

Queda prohibida la reproducció o venta dels continguts de Little Brangolina  sense autorització per escrit de l´autora de la web.